-
PRZESTRZEŃ SMAKUSTARANNIE SKOMPONOWANE MENU
-
SEZONOWANA WOŁOWINA
-
SOCZYSTE STEKI Z GRILLAT-BONE, TOMAHAWK, RIB-EYE, CHATEAUBRIAND, FILET MIGNON
-
RYBA W SOLILABRAKS | TURBOT
-
FERDYNAND KARKUTSZCZECIŃSKI FILANTROP Z XIX WIEKU
-
-
-
-
-
REZERWACJA
Form is deprecated, please cotact the webmaster to upgrade this form.
KILKA POWODÓW,
DLA KTÓRYCH WARTO NAS ODWIEDZAĆ
1.
Posiadamy w ofercie wołowinę z wielu ras krów
2.
Sezonujemy mięso na miejscu.
3.
Mamy największy grill w Szczecinie

4.
Zapraszamy na świeże ryby z lokalnych połowów
5.
Proponujemy koktajle oparte na recepturach...
6.
Zapewniamy niepowtarzalną atmosferę
PON-NDZ.: 12:00-20:00
.